Izdelujemo opremo za profesionalne kuhinje po meri naročnika – delovne in hladilne pulte, pomivalna korita, tople mize, delilne linije, odvodne nape, viseče omarice, konzolne police, skladiščne regale ter drugo nevtralno opremo. V želji, da bi oprema povsem ustrezala vašemu prostoru, vedno naredimo izmere na objektu. Po potrebi izdelamo tudi natančne šablone delovnih plošč ter preverimo ustreznost napeljav in širino prehodov.

2
Oprema za kuhinje_novo_11082016

VREDNOST JE V DETAJLIH

Pri izdelavi visokokakovostne kuhinjske opreme smo posebej pozorni na izdelavo detajlov in uporabo kakovostne nerjavne pločevine. Kuhinjska oprema podjetja TONI ima estetsko vrednost, dolgo življenjsko dobo in je enostavna za čiščenje. Z individualnim pristopom in prilagodljivostjo izdelujemo gostinsko opremo tudi za najzahtevnejše projekte.

kuhinje-toni-zaobljeni robovi
Zaobljeni robovi in vogali delovnih plošč

Za varno uporabo in enostavnejše čiščenje

plošča-kuhinja-gostinska-oprema-10
Izdelava plošč v enem kosu

Brez zamakanja med elementi

H2-standard-kuhinja-oprema
Izdelava skladna s standardom H1, H2 ali H3

Za najvišjo stopnjo higiene v vaši kuhinji

Toni-oprema-Fulterer-vodilo
Vgradnja vodil Fulterer

Za daljšo življenjsko dobo izdelka

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI IN DODATNE MOŽNOSTI

Splošne značilnosti kuhinjske opreme izdelave TONI:

  • popolna prilagodljivost opreme po merah in željah naročnika – izdelava po meri,
  • zaobljeni robovi in vogali omaric, predalov ter delovnih plošč,
  • izdelava delovnih plošč v enem kosu glede na stene prostora,
  • vgradnja vodil iz nerjavne pločevine podjetja Fulterer,
  • izdelava nevtralnih omaric skladno z vsemi higienskimi standardi HS, H1, H2 ali H3,
  • izdelava kuhinjske opreme po zahtevah standarda HACCP.

MATERIAL

  • Oprema je v celoti izdelana iz nerjavne pločevine AISI 304 (DIN 1.4301),
  • vse nevtralne omarice: nerjavna pločevina debeline 1,0 mm,
  • dvostenska izvedba ličnic predalov in vrat s polnilom proti hrupu.

DELOVNE PLOŠČE

  • nerjavna pločevina debeline 2,0 mm z inox ojačitvami – brez lesenih vložkov za daljšo življenjsko dobo in višjo stopnjo higiene,
  • vhodno/izhodne mize v pomivalnici iz nerjavne pločevine 1,5 mm z inox ojačitvami, brez lesenih vložkov.

REZERVNI DEL

Hlajena vrata

gostinska oprema
  • standardno vključeno: inox vrata
  • 3-krat nosilec GN-posod + 1-krat mrežasta polica
  • temperaturno območje: –2° C do +8° C
  • kompresor: vključen ali oddvojen
  • odvod kondenza: v odtok ali posodico z izparevanjem
  • zamenljivo tesnilo vrat
  • ključavnica: opcijsko
  • svetla vstavna višina: 580 mm oziroma 7-krat GN-posoda višine 60 mm

HLAJENI PREDALI

kuhinja gostinska oprema
  • standardno vključeno: inox ličnice
  • temperaturno območje: –2° C do +8° C
  • dvojni ali trojni hlajeni predal GN 1/1
  • kompresor: vključen ali oddvojen
  • odvod kondenza: v odtok ali posodico z izparevanjem
  • zamenljivo tesnilo predalov
  • ključavnica: opcijsko
  • boljši pregled nad zalogo
  • hitrejše in enostavnejše delo

DVOJNI PREDAL

  • velikosti GN 1/1x200mm
  • zgornji in spodnji predal sta enake velikosti

 

TROJNI PREDAL

  • velikosti GN 1/1x100mm
  • vsi trije predali so enake velikosti

KOMBINIRANJE PLOČEVINE, LESNEGA DEKORJA IN STEKLA

inox oprema

Izbirate lahko med naslednjimi kombinacijami ličnic:

  • kombinacija 1: nerjaveča pločevina in steklo z razsvetljavo
  • kombinacija 2: lesni dekor in steklo z razsvetljavo
  • kombinacija 3: lesni dekor in okvir iz nerjavne pločevine.
  • lesni dekor v barvi po izbiri
  • ročaj vrat/predalov po izbiri
  • LED razsvetljava v eni barvi po izbiri
  • RGB razsvetljava z menjavo več barv

Viseče omarice z vgrajeno razsvetljavo

gostinska oprema
  • vgradnja pod omarico
  • potreben priklop elektrike
  • LED ali neonska razsvetljava
  • osvetljena delovna površina
  • enostavnejše delo zaradi dodatno osvetljene površine

Korito za izpiranje zajemalke za sladoled

kuhinjska oprema
  • korito za izpiranje zajemalke za sladoled
  • v ploščo uvarjeno korito za izpiranje
  • na voljo več vrst korit za izpiranje
  • potrebna sta dotok in odtok vode

Izdelava nevtralne opreme v HS, H1, H2 in H3 standardu

H2-standard-kuhinja-oprema
  • higienski standard po DIN 18865-9
  • standardno vključeno: izvedba HS nevtralnih omaric
  • izvedba po standardu H1, H2, H3: opcijsko
  • H1: dno in bočne stranice omaric so brezšivno zvarjeni – zaokroženi z radijem R 3 mm ali manjše, brez fug in vodotesni
  • H2: dno in bočne stranice omaric so brezšivno zvarjeni – zaokroženi z radijem R 20 mm ali večje, brez fug in vodotesni
  • H3: dno, strop in bočne stranice omaric so brezšivno zvarjeni – zaokroženi z radijem R 20 mm ali večje, brez fug in vodotesni
  • višja stopnja higiene v kuhinji – ni fug
  • ni zamakanja med stranicami – omarice so vodotesne
  • hitrejše in temeljitejše čiščenje opreme
  • posebej primerno za objekte, kjer je zahtevana visoka stopnja higiene
  • obvezna izvedba pri opremi, montirani na gradbeni cokel

GALERIJA REFERENC